Graveerwerk versturen

Ik maak tot nu toe gebruik van Postnl en Mikropakket. Allebei hebben ze voor- en nadelen.
Mijn ervaringen met Postnl zijn tot nu toe overwegend goed, maar onlangs waren er toch twee zendingen zoek, die naderhand bij een postnl-punt bleken te liggen. Oplossing voor dit probleem: als u of ik iets verstuur, stuur dan ook de track- en trace-code naar de ontvanger. Dan weet diegene dat er iets onderweg is en kan zelf kijken wanneer het wordt bezorgd of waar het gebleven is.
Mikropakket heeft een goede naam, voorwaarde is wel dat u overwegend naar zakelijke adressen verstuurt. En als een pakket wordt opgehaald of bezorgd, krijg je een ruim tijdblok waarin je dus thuis moet zijn.
Natuurlijk kan zelf langsbrengen of ophalen ook. Ik heb een atelier aan huis, dus ik ben zeer flexibel wat dagen en tijden betreft. In overleg kan (bijna) alles.